Els estudiants tornen a tallar els accessos a la UAB

Prop de 300 alumnes han dormit a la Facultat de Lletres i han muntat barricades amb contenidors i altres elements de mobiliari

 

Els estudiants de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han tornat a bloquejar els accessos al Campus de Bellaterra en la segona jornada de vaga per exigir que s'apliqui la rebaixa del 30% de les taxes universitàries que va aprovar el Parlament el 2016. Segons ha explicat la portaveu del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), Laia Casas, la previsió és que aquest dijous es repeteixi el seguiment massiu de la protesta que va registrar-se dimecres. Prop de 300 alumnes han passat la nit a la Facultat de Filosofia i Lletres i han tallat els principals accessos al recinte a primera hora del matí. Alhora, de nou han muntat barricades amb diferents elements de mobiliari a les entrades principals de les facultats.

Comentaris
hola
A més del govern central, els membres sobiranistes del govern CAT també en tenen la culpa per dedicar més esforços, temps i 'diners' al seu tema obsessiu-compulsiu, mentre els pilars fonamentals de qualsevol societat es van oxidant, deixant al poble a mercè d'una sanitat, educació, bombers, etc., sense prou recursos i amb professionals maltractats; a mercè també de la delinqüència i l'incivisme (gamberros grafiters...)

envia el comentari