Es posa a la venda una col·lecció limitada de productes per cuidar les ungles

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, llança la col·lecció limitada SOS Nails per a cuidar les ungles. La sèrie, que es compon de dos productes independents, està pensada per a protegir i hidratar les ungles i les cutícules.

D’una banda, hi ha l’Hydragel Nails & Cuticles, un gel hidratant amb olor de cirera i d‘absorció ràpida per a ungles i cutícules fetes malbé, i de l’altra, B.B. Nails, un esmalt que ajuda a mantenir les ungles protegides i hidratades, amb un aspecte molt natural.

La col·lecció està disponible a totes les botigues de la companyia des de finals de gener i de manera limitada. L’elabora el proveïdor Totaler You Cosmetics a les seves instal·lacions de Gavà (Barcelona) que proveeix Mercadona d’esmalts i complements per a les ungles, entre d’altres productes.

Comentaris

    Fu man Txu 04/02/2021 9:46 am
    El que ha de fer el Barça es aconseguir tenir un deute ZERO per a que el que esta passant no torni a passar mai mes. Cal incloure en els estatuts del club un punt on el club no es pugui endeutar mai mes per damunt dels 100 milions d´euros.

Nou comentari