Es dupliquen les sancions per incompliment de restriccions en només una setmana

Els Mossos han realitzat 70 controls més aquest cap de setmana, sobretot a la ciutat de Barcelona i zones costeres

El portaveu dels Mossos d’Esquadra, el comissari Joan Carles Molinero, ha explicat que aquest cap de setmana s’han duplicat les sancions per incompliment de mesures anticovid respecte al cap de setmana anterior. En concret, s’han aixecat 1.411 actes per incompliments de restriccions com el toc de queda, l’ús de mascaretes i el límit d’aforament.

Els Mossos han realitzat 70 controls més aquest cap de setmana, sobretot a la ciutat de Barcelona i zones costeres. “La majoria d’intervencions s’han hagut de fer a partir de les dotze de la nit”, ha especificat, puntualitzant que a les zones costeres la majoria de sancions les han aplicat a turistes que desconeixien les restriccions mentre que a l’interior els perfils eren “autòctons o de pobles propers”.

Tot i així, Molinero ha celebrat que la percepció del risc de la població hagi augmentat “gràcies a la feina institucional i dels experts”. “Hem de continuar estant alerta en la nostra activitat diària davant una nova onada i una variant desconeguda”, ha advertit.

Comentaris

  rd 26/07/2021 12:39 pm
  hi ha molta inconsciència i estupidesa, només cal sortir al carrer..
  Estatotpagat 26/07/2021 2:23 pm
  Los promotores de la desobediencia .... no querrán que los obedezcamos .... Ni caso a la generalidad
  Estatotpagat 26/07/2021 2:23 pm
  Los promotores de la desobediencia .... no querrán que los obedezcamos .... Ni caso a la generalidad

Nou comentari