El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Erostreet Festival, més divers i lliure que mai
  • CA

 

Barcelona acull, en la seva quarta edició, l’Erostreet Festival. Tindrà lloc al MEAM, el Museu Europeu d’Art Modern (Carrer de la Barra de Ferro, 5) els dies 25 i 26 de maig. Durant l’últim cap de setmana convergiran l’art i l’educació sexual per tal d’oferir a tots els visitants una experiència única. Aquest esdeveniment neix de la cultura, però s’expandeix al plaer amb l’objectiu de defensar una sexualitat sana, natural, diversa i lliure.

 

Enguany, més que mai, l’Erostreet Festival aposta per activitats plurals que no deixin ningú fora. Hi haurà tallers i xerrades participatives, ponències d’experts, stands d’empreses i entitats, espectacles i exposicions d’art eròtic. L’espai, que ens envolta d’art, ens acompanyarà a través d’una jornada tranquil·la i oberta que ens permetrà gaudir d’una nova visió de la sexualitat més enllà del que coneixem.

 

D’entre les activitats podràs trobar, per exemple, un taller de tacte conscient organitzat per AmaT que et portarà en un viatge sensorial únic, o bé el d’Eze y Jowy, que et farà reflexionar els conceptes de gènere i identitat per deconstruir les etiquetes. La Sandra Bravo parlarà de relacions no monògames per saber una mica més del poliamor, la Nuria López t’ensenyarà què és l’EroTarot i la Tess Hache t’explicarà com transformar les inseguretats en plaer. Però encara n’hi haurà moltes opcions més, i tot això acompanyat d’artistes com ara Glu Wur, performer que inclou el shibari en els seus treballs, o Canitt, expert en bondage.

 

L’Erostreet Festival, un cop més, t’anima a sumar-te a la revolució i posa l’educació sexual al teu abast, sense tabús i reclamant l’espai que es mereix la nostra sexualitat. T’ho perdràs? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa