El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Entrades exhaurides per a la primera sessió de l’únic autocinema de Catalunya
  • CA

L’autocinema que s’inaugura demà dissabte dia 30 de maig a la localitat lleidatana de Golmés (Pla d’Urgell) ja ha venut totes les entrades per a la primera sessió, amb la pel·lícula ‘Joker’. Aquest divendres, 24 hores després de posar-les a la venda, ja s’han exhaurit. Atès que la localitat pertany a la Regió Sanitària de Lleida, que es troba en Fase 1, l’aforament de l’auto cinema s’ha vist reduït a la meitat i només s’han pogut posar a la venda, i de forma exclusivament online, entrades per a 190 persones. Cal tenir en compte que el màxim aforament permès en activitats a l’aire lliure en Fase 1 és de 200 persones i en aquestes s’hi inclou el personal tècnic. 

La iniciativa de l’auto cinema neix amb la voluntat de dinamitzar l’oci a la comarca del Pla d’Urgell i ajudar a la sanitat de la comarca en plena pandèmia de la Covid-19 i ho fa de la mà de l’ajuntament de la localitat, el Restaurant Resquitx i l’empresa exhibidora lleidatana de cinema Circuit Urgellenc. 
 
L’esdeveniemnt obre portes a les 20.00 h i que comença la projecció de la pel·lícula a les 22.00 h, seran màximes. Les mesures de seguretat inclouen distàncies de 2,5 metres entre cotxes, que estaran aparcats de forma esglaonada, entrades (exclusivament anticipades) i consumicions que s’hauran d’adquirir online, mascaretes, gel hidroalcohòlic i desinfecció permanent per gaudir d’una nit de cinema al cotxe en la “nova normalitat”.
 
Els usuaris podran escoltar l’àudio de la pel·lícula ‘Joker’ sintonitzant la freqüència 106.3 de la FM de la ràdio del seu cotxe i veure-la en una pantalla de cinema digital de 10 metres d’amplada. L’auto cine està situat al pàrquing de la que fou la mítica discoteca Big Ben, una de les més grans d’Europa ara tancada al públic i que va convertir la comarca en la meca de l’oci durant 39 anys i s’hi accedirà per la carretera N-II.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa