El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Una empresa ofereix lavabos portàtils gratis als ajuntaments per suplir els dels bars tancats
  • CA

L’empresa WC Loc, un dels principals proveïdors vàters portàtils d’Europa, ha vist una oportunitat en l’actual situació en què els bars i restaurants estan tancats i ha ofert lavabos gratis als ajuntaments catalans. La mesura contra la Covid ha deixat la gent sense el gruix dels lavabos públics, ja que els establiments només podem oferir menjar per emportar –en la majoria de casos ni tan sols es pot passar de la porta– i els WC instal·lats al carrer són escassos. Per això aquesta firma ha engegat una campanya adreçada a tots els ajuntaments catalans. La iniciativa, batejada amb el lema Sanitaris per a tothom, sorgeix quan el Govern decideix tancar novament la restauració per intentar frenar els contagis de coronavirus. L’empresa se n’adona que diversos tipus de treballadors –com ara transportistes, taxistes, comercials, repartidors, missatgers– no poden fer les seves necessitats on les feien abans, molt sovint a bars i restaurants.

Per aquest motiu, WC Loc ha decidit oferir gratis als ajuntaments catalans equips sanitaris, i només es cobrarà el transport i la neteja a les localitzacions on s’instal·lin, explica l’empresa en un comunicat. Inicialment serà per a un període d’un mes, però amb possibilitat de pròrroga en funció de quina sigui l’evolució de les mesures restrictives a Catalunya. Així, el preu del lloguer dels equips sanitaris l’assumeix íntegrament WC Loc.

L’empresa ofereix als consistoris catalans sanitaris de compostatge i remarca que “és el producte més sostenible i ecològic del mercat”. També hi ha urinaris femenins, “un producte innovador i exclusiu per a dones”, i rentamans. Els productes són nous –encara no els ha fet servir ningú– i es poden ubicar en qualsevol terreny o localització.

WC Loc és una empresa francesa que té més de 25 anys d’experiència en el sector dels sanitaris portàtils. Actualment té presència a França, Bèlgica, Portugal, Canadà i, des d’aquest 2020, també a l’estat espanyol. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa