El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els nous horaris de les sales de joc, publicats al Diari Oficial de la Generalitat
  • CA

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat aquest dissabte la pròrroga de “gran part” de les restriccions pel coronavirus, i ha ampliat l’horari de sales de joc, casinos i sales de bingo fins a la 1 de la matinada. La resolució explica que aquestes mesures entraran en vigor el proper dilluns, quan vencen les actuals, i s’allargaran fins al 5 de juliol.

Pel que fa a la restauració, es permeten fins a 10 comensals per taula a l’exterior, mentre que es manté la limitació de 6 persones a l’interior, i la distància entre taules passa de 2 metres a 1,5. L’aforament màxim per assemblees d’entitats s’incrementa fins a 1.000 o 3.000 persones, segons la ventilació; i per a activitats educatives, esportives, comunitàries i de lleure s’elimina la restricció de l’aforament de 10 persones. També a les instal·lacions esportives en espais tancats sense ventilació reforçada s’elimina la limitació de 10 persones per a les activitats grupals, i s’estableix un màxim de 50% de l’aforament permès.

Cap a l”la normalitat”

L’informe de el director de l’Agència de Salut Pública de Catalunya destaca que la pressió per la pandèmia sobre el sistema sanitari “segueix decreixent i s’està evolucionant, de manera progressiva, cap al restabliment de la normalitat”. I sobre la vacunació, tot i que avança favorablement, la falta d’immunitat de grup obliga a mantenir mesures que limitin “els contactes socials fora de la bombolla de convivència” i que evitin grans concentracions de persones.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa