Els municipis dels Països Catalans on han caigut premis de la loteria de Nadal

La grossa reparteix 60 sèries a Reus i 1 dècim a Tarragona

La loteria de Nadal d’enguany ha caigut en molts llocs dels Països Catalans. On s’han endut el gran cop de sort ha estat a Reus i a Tarragona. La grossa, enguany el 72897, ha deixat 60 sèries a Reus i un dècim premiat al barri de Bonavista de Tarragona. L’administració afortunada del Baix Camp ha estat la número 6 ‘La Pastoreta’, que ha donat 240 milions d’euros del màxim premi del sorteig de Nadal.

Més info: Les vendes de la rifa de Nadal cauen un 7,66% a Catalunya

Segon premi

Aquest, però, no ha estat l’únic lloc premiat. Una petita part del segon premi ha estat per a Barcelona. La sort ha somrigut als compradors del número 06.095, que s’emporten 125.000 euros bruts per dècim. Ha estat un premi molt repartit i part dels dècims s’han venut a l’àrea de la capital catalana. A la ciutat s’ha venut una sèrie sencera –10 bitllets– al carrer Segre número 53, on hi ha una petita administració de loteria, al barri de Sant Andreu.

També se n’han venut una sèrie a Vallirana i fins a 15 sèries a Badalona, és a dir, 150 números afortunats a la ciutat veïna de la capital. Palau Solità i Plegamans s’ha endut també 10 sèries, o sigui, un centenar de dècims. A la resta de Catalunya, una altra sèrie s’ha venut a Lleida ciutat.

Tercer premi

El tercer premi, el 52472, ha venut 15 sèries a Ripoll (7,5 milions d’euros). Es tracta de l’administració de loteria número 2 ‘El Trebol’, al número 9 de la plaça d’Anselm Clavé. També s’han repartit quatre sèries més a Sant Boi de Llobregat, Terrassa, Santa Margarida de Montbui i Anglès. Està dotat amb 50.000 euros cada dècim, 500.000 la sèrie. El 52472 també s’ha venut a Torrevella, Barbate, Conca i Toledo, entre d’altres.

Quart premi

Un dècim d’un quart premi de la rifa de Nadal, el 75981, s’ha venut a Creixell (Tarragonès). 

Cinquens premis

Per ‘altra banda, l’administració de loteria número 28 del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat ha repartit 1,5 milions d’euros del cinquè premi, el 86986. També s’han venut 9 dècims d’aquest número a Girona, 2 dècims a Barcelona, 1 dècim a Caldes d’Estrac, 1 dècim a Arbúcies, 1 dècim a Campdevànol, 1 dècim a Reus i 1 dècim a Valls.

El 28674, un altre cinquè premi, ha deixat un bon pessic a Catalunya amb 30 sèries a l’administració ‘La Bruixa d’Or’ a Sort i 10 sèries més a Barcelona. Es tracta de l’administració de loteria número 6 ‘El Delfín’, al número 435 del carrer de Sants. També s’ha repartit a Palma de Mallorca.

El 49760, un altre cinquè premi, s’ha venut íntegrament a la localitat d’Alcanyís (Franja de Ponent). Les 172 sèries s’han venut a l’administració de loteria número 1, situada al número 30 del carrer Jerónimo Blasco.

El 19371, un altre cinquè premi, ha repartit una sèrie a Palamós (Baix Empordà). Es tracta de l’administració de loteries número 1, al carrer Dídac Garrell i Tauler, 7.

El 37023, un altre cinquè premi, ha venut dues sèries a la Llagosta (Vallès Oriental) i Vielha. Aquest número també s’ha repartit a Vinaròs.

El 43831, un altre cinquè premi, ha repartit dues sèries a Barcelona i Salt (Gironès). Es tracta de l’administració número 186 de la capital catalana, al carrer de Bofarull, 61. I a l’administració de loteria número 2 de Salt, al carrer d’Esteve Vila, 34. També s’han venut dècims d’aquest cinquè premi a Cornellà de Llobregat, Esparreguera, Bellvís, Cervera i Barcelona. Gran part de les sèries s’han repartit a Alacant (85) i Elx (11).

El 31671, l’últim cinquè premi de la rifa de Nadal, ha venut 17 sèries a Valls. Es tracta de l’administració situada al número 3 de la plaça del Pati, a la capital de l’Alt Camp.

Nou comentari