El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els Mossos desallotjaran la ‘rave’ il·legal de Llinars del Vallès aquest dissabte
  • CA

Els Mossos d’Esquadra desallotjaran aquest dissabte la ‘rave’ il·legal que, des del a nit de Cap d’any, se celebra en una nau a Llinars del Vallès (Vallès Oriental). “Al llarg del dia d’avui procedirem a fer alguna actuació per donar fi a aquesta festa“, ha avançat David Boneta, cap de comissaria superior de coordinació territorial dels Mossos, a ‘El Suplement’ de Catalunya Ràdio. Interior calcula que a l’interior de l’espai hi ha entre 200 i 300 persones procedents de diversos països d’Europa. Agents del cos van entrar aquest divendres a la nau però els participants no van atendre els requeriments dels Mossos. Una vegada es desallotgi, la policia identificarà i sancionarà els participats i els organitzadors.

Les denúncies, segons ha avançat David Boneta, seran per no haver respectat les restriccions sanitàries per la pandèmia i, a banda, els responsables de la ‘rave’ se’ls denunciarà per organització d’una festa sense permisos a través de la normativa de joc i espectacles.

Els Mossos d’Esquadra avisen des d’aquest divendres a la nit als participants de la ‘rave’ que desallotjaran la nau abandonada si no marxen, i és que els assistents a la festa il·legal havien manifestat la intenció de quedar-s’hi fins dilluns. Inicialment, la policia catalana descartava entrar a la nau abandonada perquè fer-ho podria generar greuges pitjors.

Hi ha uns 150 vehicles al voltant de la nau coneguda com a ‘Bòbila’ i moltes són furgonetes on s’hi pot dormir. Des de la nit de Cap d’Any un dispositiu dels Mossos i de la policia local de Llinars ha controlat els accessos a la festa il·legal identificant les persones que en surten.

No és la primera vegada que a aquesta nau s’hi fa una festa d’aquestes característiques i els veïns diuen que “n’estan farts”. Reclamen a les autoritats que “actuïn” i que “posin fre” a aquestes macrofestes il·legals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa