El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els grups bombolla de les escoles es podran barrejar al pati mantenint la mascareta
  • CA

Els grups bombolla de les escoles es podran barrejar al pati dels centres mantenint l’ús de la mascareta, ha explicat aquest dilluns el conseller d’Educació, Josep González-Cambray, en una entrevista a El Matí de Catalunya Ràdio. “La pandèmia no ha acabat, però comencem una nova etapa del sistema educatiu català amb tot el que hem après de la pandèmia”, ha comentat el conseller. El curs, a hores d’ara, començarà mantenint els grups estables de convivència, si bé hi ha algunes flexibilitzacions. No s’agafa temperatura a l’entrada i també es relaxa la higiene, després que s’hagi comprovat que el virus no es transmet per la seva presència en superfícies.

González-Cambray ha comentat que la mascareta també es manté, com a mesura higiènica i de salut pública i que depèn de les decisions del Departament de Salut. “El més aviat que puguem treure-la, ho farem”, ha subratllat el conseller. Tots les mesures són revisables en funció de les dades epidemiològiques de cada moment.

D’altra banda, el conseller ha parlat de la intenció de garantir la gratuïtat de l’escola entre els 0 i 3 anys. González-Cambray ha reconegut que ara aquesta iniciativa no té recursos garantits, però que el Govern buscarà d’on treure’ls.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa