Els amos de la masia de la macrofesta il·legal a Dosrius recapten fons per cobrir desperfectes

Els Mossos van desallotjar 105 persones de l'edifici dissabte, on en principi s'hi allotjaven 6 inquilins

Els amos de la masia de Dosrius, Can Sabé, on aquest cap de setmana els Mossos d’Esquadra van fer un desallotjament de 105 persones que estaven fent una macrofesta il·legal sense complir les normes de la Covid-19, han iniciat una campanya de crowdfunding per cobrir els desperfectes. Marc Vera, propietari de la masia —que té més de 500 anys d’història—, va explicar diumenge a EL MÓN que es va assabentar del desallotjament casualment i que ningú l’havia avisat dels fets. Vera havia llogat la masia a un grup de sis persones, a qui divendres va lliurar les claus. A partir d’aquí els va perdre de vista, ha relatat.

Ahir diumenge, en arribar a la casa, es va trobar una porta trencada, mobles trencats i per terra, un televisor arrencat de la paret i parets brutes. Ara Vera i la seva parella, que han denunciat els fets a la policia, intenten recollir 1.000 euros per posar les coses al seu lloc.

En Marc Vera, aquest dilluns, revisa una de les portes trencades / Cedida

Comentaris

    Manel 08/03/2021 5:21 pm
    Pero no se suposa han denunciat? Això els hi pagaran els llogaters al judici i a més segurament habien pagat diposit. Deixant tot això de banda, jo tinc un cotxe se m´ha punxat la roda, fare un gofundme també a veure si funciona.
    OH! 08/03/2021 4:20 pm
    Quan es lloga per turisme rural, hi ha d'haver una assegurança. Què recapten?

Nou comentari