El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El transport públic funcionarà fins les 23h la nit el 24 desembre i fins a la una la del dia 31

El transport públic funcionarà fins a les onze de la nit del 24 al 25 de desembre, concretament al metro TMB, als FGC, a Rodalies i al Tram, segons ha informat l’ATM. Es tracta de l‘horari habitual de cada any i no es veu afectat per la situació actual, a excepció del Tram. Pel que fa els busos de TMB, faran la darrera sortida des de les parades d’origen a les deu de la nit el 24 de desembre. A la nit de Cap d’Any, del 31 de desembre a l’1 de gener, el servei finalitzarà, coincidint amb l’inici del confinament nocturn, a la una de la matinada. En el cas de Rodalies, l’horari serà l’habitual en dia feiner i no es veurà afectat per aquestes modificacions horàries. Per Reis, el transport públic es mantindrà fins a la mitjanit.

Durant les festes nadalenques, el confinament nocturn no es veurà alterat i serà entre deu de la nit i sis del matí, de manera que l’horari de transport públic es mantindrà entre cinc del matí i la mitjanit. El servei de bus nocturn de l’AMB, el Nitbus, i els autobusos nocturns interurbans de la Generalitat continuaran funcionant tota la nit durant totes les festes i els seus horaris es podran consultar a la web.

Coincidint amb les festes de Nadal, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha anunciat aquest dilluns entre el 22 de desembre i el 8 de gener mantindrà una oferta de metro semblant a la dels dies laborables d’hivern i que en els matins i a les tardes el servei es reforçarà un 10% i un 13%, respectivament, en comparació amb els dies equivalents de l’any passat. El reforç serà general en totes les línies i més pronunciat en les més demandades, en especial la 1 i la 5, segons ha explicat l’operador en un comunicat.

L’horari continuarà sent el mateix cada dia, de cinc del matí fins a mitjanit, amb excepció de la nit del 31 de desembre, en què els darreres sortides seran a la una de la matinada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa