El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Procicat aprovarà el pla de reobertura de l’oci nocturn a l’espera que l’Estat n’aixequi el tancament
  • CA

El secretari general de Salut, Marc Ramentol, ha anunciat que aquesta setmana el Procicat aprovarà el pla sectorial de reobertura de l’oci nocturn. Un cop hi doni el vistiplau, el document quedarà en pausa fins que l’estat espanyol aixequi el tancament sectorial decretat a l’agost amb l’aval de totes les comunitats autònomes. “És un pla que ja està madur”, ha celebrat Ramentol, que ha lamentat que l’oci nocturn sigui l’únic sector que continua tancat per la covid-19. D’altra banda, el secretari de Salut ha demanat considerar els joves com uns “aliats” en la represa de l’activitat nocturna i “no estigmatitzar-los” després de les aglomeracions que hi ha hagut aquest cap de setmana als carrers. “La majoria compleixen les mesures”, ha afirmat.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Incompetència mediocritat a maig 10, 2021 | 15:29
    Incompetència mediocritat maig 10, 2021 | 15:29
    No vist mai una classe política més sector restauració tant incompetent, que prioritza la caixa fer pasta. Després el sector sanitari treballant com carbons, perquè una colla insensats joves,no tant joves que no tenen ni cap i peus i si molta festa. La putada D això és que si agafen covid, perjudicarà un llit hospital per altre malalt de veritat.
    • Icona del comentari de: Juli Vert a maig 11, 2021 | 11:58
      Juli Vert maig 11, 2021 | 11:58
      Aprovarà? Abans de reunir-se ja se sap el resultat????? Com us prenen el pel. Qui són els del Procicat? Ja va be als politics tenir un ens abstracte per no agafar responsabilitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa