El preu de la llum baixarà dels 90€ aquest dilluns

El preu de la llum baixa dels 100 euros per primera vegada des del 8 d'agost

El preu de la llum baixarà aquest dilluns, 16 d’agost, i baixarà per tercer dia consecutiu, fins a un preu mitjà de 88,92 euros el megavat hora (MWh), enfront dels 110,02 euros d’aquest diumenge (-19,18%).

Amb aquest descens, el preu de la llum baixa dels 100 euros per primera vegada des del 8 d’agost i deixa enrere una setmana en la qual s’han succeït cinc dies consecutius d’alces històriques, entre el dilluns i el divendres. L’any passat per aquestes dates, el preu mitjà era de 29,08 euros MWh, per la qual cosa l’alça és del 205,77%, és a dir, el preu de demà triplicarà el registrat fa exactament un any, segons dades de OMIE recollits per Europa Press.

Entre el dilluns i el divendres de la setmana passat es van registrar dia rere dia rècords històrics en el preu de la llum, coincidint amb l’onada de calor que està assotant el país, amb algunes de les majors temperatures mai registrades a Espanya.

Comentaris

    miquel puigpelat 15/08/2021 7:03 pm
    La llum, el principal robatori i estafa d'aquest país, que s'enmarca dins de la currupció endèmica d'espanya.
    Rocacorba 15/08/2021 10:21 pm
    Una aclaraciò. Parlem del preu de l'electricitat. Podem no tenir llum, però si electricitat,per moltes altes serveis. No es la llum, que ens apujen,es el preu de l'ectricitat !

Nou comentari