Interior treurà 300 mossos més al carrer per controlar el compliment del toc de queda

Es desplegaran especialment en ciutats com Barcelona i del litoral català

El conseller de l’Interior, Joan Ignasi Elena, ha anunciat que l’establiment del toc de queda suposarà agumentar els dispositius policials conjunts (policies locals i Mossos d’Esquadra) que es desplegaran pels punts més conflictius, especialment la ciutat de Barcelona i altres municipis del litoral català. A més a més del dispositiu d’estiu que es va posar en marxa setmanes enrere quan es va tancar l’oci nocturn, Interior ampliarà amb 300 efectius el control de l’espai públic per fer complir el toc de queda. Això suposarà 113 dotacions més i unes 75.000 hores extres d’agents dels Mossos d’Esquadra. “Aquestes dotacins es concentraran en llocs especialment més delicats, on hi ha més aglomeracions, pensem particularment en Barcelona i el litoral”, ha dit Elena. El dispositiu especial serà per dijous, divendres i dissabte de 22 a 06.00 hores. Elena ha dit que els equips patrullaran per “informar” del toc de queda.

Comentaris

  Pepitugrillu 15/07/2021 2:12 pm
  Bona idea! Que treguin a treballar la Brimo i els Arro i que es guanyin el sou fent quelcom més que repartir hòsties. Que sàpiguen i aprenguin a guanyar-se el pa com la gent normal. Vaja que sent ells uns "sense-estudis" vegin i tastin el què és pencar.
  Lluís 15/07/2021 2:42 pm
  Traurà s'escriu amb A
  Kill them all! 15/07/2021 3:44 pm
  La Brimo i els Arro amb arma llarga contra els zombies, turistes i borratxos!!!!
  Jordi LE 15/07/2021 6:05 pm
  El que no expliquen és que els fan treballar en hores extres, és a dir, cobren una pasta per treballar fora del seu horari. A posar multes que després no es poden tramitar (el TC ja ha dit que res de res de pagar) Això del toc de queda és il·legal i no ens poden multar.

Nou comentari