El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Govern recomana “fermament” la mascareta en “exteriors” i “pràcticament sempre”
  • CA

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha dit aquest dimecres que el Govern “recomana fermament” l’ús de la mascareta “en tots els entorns, també en exteriors” i “pràcticament sempre”. Cabezas ha dit que l’excepció seria si la persona va sola per l’exterior o acompanyada de la seva bombolla de convivència. En aquest cas la recomanació seria “relativa”. El govern espanyol va dir ahir que no planejava fer la mascareta obligatòria a l’exterior. La ministra de Sanitat, Carolina Darias, va manifestar que a l’estat espanyol la mascareta “és obligatòria en exteriors sempre que no es pugui mantenir una distància de seguretat d’1,5 metres”.

En l’àmbit de les recomanacions, Cabezas també ha remarcat que el Govern també recorda que en establiments de restauració només poden seure 6 persones en una taula en interiors (que siguin de la mateixa bombolla de convivència) i 10 persones si la taula està a l’exterior. La secretària de Salut Pública ha subratllat que es recomana no canviar de bombolla i mantenir-se en un entorn pròxim. Cabezas ha dit que cale reduir la interacció social i que es recomana no anar “cada dia amb persones diferents”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Gecko a juliol 21, 2021 | 15:42
    Gecko juliol 21, 2021 | 15:42
    Moltes gràcies, però per sentit comú, ja ho hem seguit fent malgrat la normativa espanyola del proppassat 25 de juny, la qual va fer que força "gent" (no se com anomenar-la) pensés que des d'aleshores, tot s'havia acabat i normalitzat (?!).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa