El Govern preveu obrir els locals d’interior amb certificat covid el 15 d’octubre

Així ho afirma la Fecasarm

La Federació Catalana d’Associacions d’Activitats de Restauració i Musicals (Fecasarm) ha deixat anar una bomba sobre la reobertura de l’oci nocturn. I és que la patronal assegura que el Govern preveu permetre la reobertura dels locals d’oci nocturn d’interior amb certificat covid el 15 d’octubre. En declaracions a l’ACN, el secretari general de l’entitat, Joaquim Boadas, ha assegurat que així ho han expressat els representants de l’executiu en la reunió que han mantingut avui amb la patronal.

La reunió ha servit per comunicar-los les noves mesures restrictives per la pandèmia. Unes noves mesures que permeten reobrir des de dijous els locals d’oci nocturn d’exterior fins a les tres de la matinada. Sobre això Boadas ha admès que “val més tard que mai”, però ha subratllat que a les portes de la tardor, la mesura “arriba tard”.

Segons el representant de Fecasarm, durant la reunió se’ls ha anunciat que el 15 d’octubre hi haurà una reobertura completa dels locals d’oci nocturn, fet que inclou els d’interior, amb sales de ball habilitades i amb horari complet. També els han dit que “potser” el conseller ho anunciarà “abans” d’aquesta data, i que segur que es demanarà el certificat covid per poder accedir als locals.

La patronal ha demanat a la reunió que aquesta vegada no hi hagi “passes enrere”, i en aquest sentit Boadas ha lamentat que el 15 de juliol el Procicat decidís rebaixar l’horari de tancament fins a dos quarts d’una de la matinada. “Ha estat totalment innecessari i totalment contraproduent, com hem vist amb tots els botellots de l’estiu. Va ser una mesura totalment equivocada”.

Per aquest motiu els representants del sector també han exigit que aquesta vegada hi hagi una territorialització per tal que els locals puguin saber quin és el grau de risc de la seva zona i actuar en conseqüència.

Comentaris

    Pilarfozcarnice@gmail.com 21/09/2021 1:40 am
    Madraza aquesta diari

Nou comentari