El Govern mantindrà “tot l’estiu” el tancament de totes les activitats a les 00.30 hores

També prohibeix trobades de més de 10 persones

El Govern mantindrà “tot l’estiu” el tancament de totes les activitats a les 00.30 hores, segons ha dit la portaveu de l’executiu aquest dijous. També estarà prohibit reunir-se amb més de 10 persones. Tot i que s’ha arribat al pic de contagis el Govern avisa que tots els indicadors fan preveure que les pròximes setmanes “seran molt complicades” per l’elevat nombre de contagis. “No deixarà de pujar la pressió hospitalària, estem lluny de poder-nos relaxar en cap sentit”. Plaja ha dit que per minimitzar els efectes de la pandèmia cal “limitar la interacció socials durant tot l’estiu”, però ha advertit que amb això no vol dir que s’hagi d’allargar el toc de queda, que ara per ara no es pot fer cap previsió de quant durarà. Plaja ha reiterat la necessitat d’extremar les mesures habituals: mascareta i distància.

Comentaris

    Kiko 22/07/2021 2:26 pm
    Primer el turisme britanic, no fos cas que els pobres hotelers creant feines de merda per a inmigrants, no poguessin obrir, i ara, una vegada infectats, tots tancats.
    Pedro 22/07/2021 9:05 pm
    ¿ Que pasa con los trenes de rodalies que viajan jóvenes sin mascarilla ? Os diré lo que pasa - que no hay seguratas, porqué no hay dinero para pagarlos. Para eso sí que NO HAY DINERO.

Nou comentari