El Govern es planteja la revisió de les restriccions a la restauració

Budó confirma que el toc de queda es manté sine die

La portaveu del Govern en funcions, Meritxell Budó, ha avanaçat aquest dimarts que el Procicat començarà a estudiar aquesta setmana revisar restriccions per la Covid-19 que afecten la restauració, les activitats extraescolars encara no permeses de col·lectius de més de 12 anys o l’esport. Budó ha avançat aquesta possible revisió, sense anar més enllà, en ser preguntada pel toc de queda, mesura que en canvi ha afirmat que no està previst que s’aixequi. Tant les primeres mesures com el toc de queda es flexibilitzaran en funcióde l’evolució de les dades, ha reiterat Budó. “No volem fer tres passos endavant per haver-ne de fer després cinc enrere”, ha afegit.

Budó tampoc ha aclarit si el confinament comarcal s’aixecarà de cara a la Setmana Santa, si bé podria estudiar-se un calendari per veure què estarà permès fer en aquelles dates—. La portaveu tampoc ha acabat de definir si es permetrà la celebració de Sant Jordi. Sobre la cancel·lació del Primavera Sound, Budó ha demanat “paciència” per recuperar les esdeveniments massius que ha previst que es puguin començar a recuperar d’alguna manera a partir de la tardor si la vacunació ho permet.

Comentaris

    Turisme rural 02/03/2021 7:25 pm
    I el turisme rural? Si la casa és en una comarca petita no hi ha clients. Cal enginyar un pla de poder-hi arribar des d'altres comarques
    Independentista 02/03/2021 7:12 pm
    Ja forahora, no us sembla?. Colla d'inútils!

Nou comentari