Diverses veus se sumen a la petició de confinament domiciliari feta per Torra

Des de l'àmbit mèdic i experts en dades imploren per tancar tothom a casa

Divendres passat el president de la Generalitat inhabilitat, Quim Torra, expressava a través d’un comunicat la necessitat de decretar un confinament domiciliari estricte i la limitació “absoluta” de la mobilitat. En opinió de Torra, aquesta és la única mesura en aquests moments per evitar que el sistema sanitari continuiï en la situació de col·lapse i amb les unitats de cures intensives plenes. En les darreres hores, altres veus s’han afegit a aquesta demanda per tal de frenar l’evolució de la pandèmia al país.

Entre aquestes veus hi ha la del president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, que reclama el confinament domiciliar tenint en compte la situació dels hospitals i també l’esgotament dels professionals que hi treballen. Des d’un altre àmbit, els experts de la UPC que analitzen les dades de la pandèmia i elaboren informes pel Govern també han advertit que el confinament domicilari és el més recomanable per aturar l’expansió de la Covid-19 quan les UCIs ja estan plenes. Padrós també ha reclamat l’ajornament de les eleccions del 14-F.

L’investigador de la UPC Daniel López Codina ha assegurat en aquest sentit: “Tenim poc marge i en dues, tres o quatre setmanes o més pot empitjorar, perquè tenim la variant britànica. Ara no sabem el percentatge de casos amb aquesta variant”.

Comentaris

  El pallasso Torra, el pitjor president que ha tingut mai Catalunya 24/01/2021 9:55 am
  Si hagués convocat eleccions quan ho va dir després de la rebequeria de nen no tindriem aquest problema. En 10 anys que portan manant els corruptgents hem processat molt, cap endarrere, tots han triat successor a dit (hereu en diuen) i cada successor ha estat pitjor que l'anterior. Haurem de canviar el vot si realment volem la independència de Catalunya.
  Jo mateixa 23/01/2021 11:53 pm
  Com jo i altres és funcionària de l'estat espanyol perquè Catalunya no és un país independent, malauradament.
  Ramon 23/01/2021 11:18 pm
  Seria una idea molt burra que nosaltres no anéssim a votar? Jo hi veig alguna possible conseqüència bona.
  sro284 23/01/2021 8:00 pm
  Quien es este hombre?... alguien lo conoce? Juajuajuajua!
  Doctor Strangelove 23/01/2021 7:57 pm
  Els metges estan per curar, no pas per pensar. I el Torra, per a que l'intentin curar aquests metges. En fi, quin nivell, no en tenen ni punyetera idea com gestionar aquest virus xinès, i en canvi els xinesos tan patxos. I encara n'hi ha que et surten amb allò de: t'enganyen com un "xino". Doc.
  30
  17
  Respon
   Al Phil-i-polles altrement dir doc 24/01/2021 2:12 am
   Els metges, desferra porcina, pensen bastant més que un tros de FDLGP com tu. Et desitjo una mort llarga i dolorosa
   Doctors x auxiliars 23/01/2021 11:45 pm
   De passada, amb el confinament, també podrien prohibir als quatre ineptes i inadaptats que corren per aquí que diguin la seva, total per dir carallades tampoc els trobarem a faltar, bé si, per riure d’ells...
  catalan emprenyat..sempre 23/01/2021 7:24 pm
  Vaja, vaja, Torra amb el seu nou sou vitalici no te res mes que fer Twiter...sinvergonya pq no parla de les retallades a sanitat dels seus..en fi cal posar una guillotina (metàfora per si decàs el M.H. vividor de Torra es molesta) a la pl. sant jaume i que vagin passant. Tenim d'anar a votar ja i derogar la lleis de ex-presidents, ex-presidents del parlament i resta de ex amb sous vitalicis, però JA!. Ah! per cert sabeu q la "insigne" sra. Borràs, ja te la plaça, tb vitalícia, de funcionaria de l'estat espanyol creada "ad hoc" per a ella?, altre vividora, si nois FUNCIONARIA DE L'ESTAT ESPANYOL, ese estat q ella tant detesta, però per decas ella ja te la vida resolta i van.......SISPLAU ANEM EL 14 A VOTAR PER ACABAR AMB TANT VIVIDOR
  83
  60
  Respon
   Jo mateixa 23/01/2021 11:55 pm
   Com jo, és funcionària de l'estat espanyol perquè Catalunya no és un país independent, malauradament. És fàcil d'entendre.
   Jo mateixa 23/01/2021 11:52 pm
   Com jo i altres és funcionària de l'estat espanyol perquè Catalunya no és un país independent, malauradament.

Nou comentari