Detinguts dos organitzadors de la ‘rave’ de Llinars

El desallotjament de la festa il·legal s'ha produït aquest migdia

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dissabte dues persones i han iniciat una investigació contra cinc més com a presumptes organitzadors de la ‘rave’ de Llinars del Vallès per “desobediència greu”, segons ha informat la policia catalana al seu compte de Twitter. Els Mossos d’Esquadra han iniciat a les 12 del migdia d’aquest dissabte el desallotjament dels participants de la festa il·legal que s’estava celebrant des de la nit de Cap d’Any. En el dispositiu hi han participat prop d’una vintena de furgonetes de la policia catalana, juntament amb altres vehicles de Mossos i la policia local, un helicòpter i efectius del Servei d’Emergències Mèdiques.

En l’operació, s’han retirat amb una excavadora les tanques de pedra que bloquejaven l’accés a la nau i els agents encerclen els participants a la ‘rave’ i s’han fet identificacions. Hi ha hagut moments de molta tensió amb alguns dels participants en la festa que es negaven a abandonar la nau, com mostren els vídeos gravats des de dins.

Aquest dissabte al matí la festa seguia amb la música a tot drap tot. No obstant ja eren pocs els que encara seguien amb ganes de gresca. Després de dues nits, alguns dels participants dormien als seus vehicles. Hi han participat persones de diversos països: belgues, francesos, holandesos i italians, però també hi havia força jovent d’aquí.

Inicialment, la policia catalana descartava entrar a la nau abandonada perquè consideraven que fer-ho podria generar greuges pitjors. Agents dels Mossos van entrar aquest divendres a la nau però els participants no van atendre els seus requeriments.

Nou comentari