El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Detenen 250 persones a les protestes contra les restriccions per la Covid a Austràlia
  • CA

Almenys 250 persones han estat arrestades aquest dissabte a Austràlia després d’una nova i multitudinària protesta nacional contra l’enduriment de les mesures contra el coronavirus. La Policia ha arrestat a 218 persones només a la ciutat de Melbourne, i ha imposat multes de gairebé 4.000 euros a 236 persones, als quals cal afegir altres 47 detinguts a Sídney, segons informa el Sydney Morning Herald i la cadena 9News. La Policia de Melbourne va utilitzar gas pebre i sis agents van ser traslladats a l’hospital amb lesions.

Precisament en l’estat de Nova Gal·les del Sud, del qual Sídney és capital, s’ha informat de nombre rècord de nous casos de coronavirus malgrat estar vuit setmanes en confinament. L’estat va informar de 825 nous casos de transmissió local i set contrets a l’estranger, així com tres morts més, fins al divendres a la nit.

Amb 61 nous casos de transmissió local a Victoria i vuit reportats en el Territori de la Capital Australiana (ACT) es van informar de 894 nous casos locals a Austràlia, un número que va eclipsar el rècord de 754 infeccions locals establert el dijous en tot el país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa