Denúncia desesperada a la xarxa d’un president de mesa amb la dona malalta de càncer

Demana ajuda perquè li han denegat l'excusa presentada, malgrat els informes mèdics que indiquen conviu amb una persona de molt risc

“Demano qualsevol tipus d’ajuda i/o assessorament per fer front a aquesta situació, per com evitar posar en risc a la meva família”. Amb aquesta crida desesperada tanca el fil a Twitter que ha fet Rodri Sánchez, un veí de l’àrea del Vendrell al qual li ha tocat ser president d’una mesa electoral el 14F i té la dona malalta de càncer. Malgrat els informes mèdics que acrediten la seva parella com a persona de risc davant la pandèmia de la Covid-19, la junta electoral de la zona li ha desestimat l’excusa presentada, acompanyada amb informes mèdics.

El fil de Rodri Sánchez, que ha estat retuitejat per Oriol Mitjà, comença explicant que aquesta setmana ha rebut la comunicació per convocar-lo a presidir una mesa i que la seva dona pateix un limfoma pel qual està fent quimioteràpia, cosa que la converteix en persona d’alt risc. A més, subratlla, tres dies abans té una sessió, de manera que el dia 14 estarà especialment baixa de defenses.

Tot i així, la resposta rebuda de la junta electoral diu, simplement, que la seva petició ha sigut denegada, sense més explicacions.

Oriol Mitjà, que ahir va saber que la Junta Electoral Central havia desestimat la seva petició perquè s’eviti que les persones contagiades vagin als col·legis electorals, on els membres de les meses estaran més de dotze hores exposats al perill del virus, ha demanat en una piulada al seu compte de Twitter que s’excusi Rodri Sánchez i altres persones en la mateixa situació d’anar a les meses.

Comentaris

  Berta 06/02/2021 12:01 pm
  Vamos a pillar lo que no tenemos .....que voten los políticos que en ello les va el sueldo a mi que no me esperen
   Albert 06/02/2021 12:20 pm
   Els polítics ja es van posar d'acord per ajornar les eleccions. Millor que votin els jutges que van denegar-ho, no?
  TIP 06/02/2021 9:03 am
  Ens estan genocidant però encara no passa res , som com a xais davant de l'escorxador
  Ferraz 06/02/2021 8:42 am
  Illa, Iceta, Sanchez, Iglesias ,y otros, han propiciado y auspiciado semejante locura, han seguido los "consejos" de Ivan Redondo, el cual les daba una victoria aplastante el 14 F , además, y esto es lo terrible, si los resultados no son buenos , alegarán ...mesas incompletas, abstención por miedo , fallos en los recuentos etc etc , les importa una MIERDA la vida de las personas, solo les interesa el poder y arrasar a todo lo que huela a catalán. su catalanofobia no tiene límites.

Nou comentari