El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Demòcrates emplaça el Govern a usar el rastreig per mòbils per frenar la Covid-19
  • CA

Demòcrates ha emplaçat el Govern a liderar la utilització de la tecnologia basada en mòbils per al rastreig de contagis de covid-19, multiplicar els rastrejadors fins on els experts demanen i facilitar la realització de tests massius especialment en aquelles empreses que estan disposades a col·laborar. Després que el Govern hagi anunciat que l’ús de la mascareta serà obligatòria a partir de dijous a l’aire lliure i en interiors oberts amb públic, Demòcrates creu que val fer un “pas més” i impulsar totes les iniciatives per fer front a la covid-19. La formació posa d’exemple la gestió feta a Andorra, Suïssa o Alemanya que han impulsat projectes per rastrejar contagis amb respecte a la privacitat i confidencialitat.

“No hi ha raó que impedeixi al Govern de la Generalitat liderar la implementació de bona part d’aquestes solucions. Cal situar les persones i el seu benestar per davant dels interessos econòmics”, han apuntat.

“Això requereix per part del Govern de la Generalitat una resposta integral i ambiciosa, amb una visió interdisciplinar i fent partícips a tots els sectors afectats”, han afegit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa