El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La demanda de psicòlegs online es dispara un 200% pel coronavirus
  • CA

L’ús d’apps d’atenció psicològica per internet s’ha estès a causa del coronavirus i la demanda de psicòlegs online s’ha incrementat en un 200% en les dues últimes setmanes, unes xifres que mostren l’impacte que està tenint aquesta crisi en la salut mental de la població.

Els trastorns d’ansietat, l’estrès, la depressió i els conflictes de parella són alguns dels problemes psicològics que més han repuntat durant el confinament, tal com asseguren Psonríe – Psicólogos online, l’app de psicologia online que ofereix sessions de forma immediata, completament anònimes i les 24 hores del dia.

 

– Com funciona la teràpia online?

Els serveis de teràpia psicològica online que més èxit tenen en l’actualitat són les apps que permeten a l’usuari parlar amb un psicòleg online. La persona pot accedir a la plataforma d’ajuda psicològica amb el professional que vulgui i realitzar la sessió al moment.

 

– És efectiva la teràpia online?

S’ha demostrat que la teràpia en línia és altament eficaç en el tractament de trastorns com l’ansietat, el TOC, la depressió, els conflictes de parella i altres problemes del dia a dia. A més, s’ha comprovat que aquesta modalitat de teràpia és tan eficaç com la presencial, garantint els mateixos resultats terapèutics.

 

– Beneficis d’aquesta modalitat de atenció psicològica

L’atenció psicològica online té uns clars avantatge sobre la presencial: estalvi de temps, s’eviten desplaçaments, son més econòmiques i es garanteix la confidencialitat i l’anonimat. 

 

Aquesta crisi sanitària ens ha recordat la importància de cuidar la nostra salut mental, convertint la teràpia online en un recurs imprescindible. Per això precisament existeix Psonríe – Psicólogos online.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa