Darias diu que caldrà vacunar-se cada any i “tot apunta” que caldrà una tercera dosi

La ministra de Sanitat recorda que l'Estat ja té contractes amb Pfizer i Moderna per al 2022 i 2023

 La ministra de Sanitat, Carolina Darias, ha afirmat aquest divendres en una entrevista a Onda Cero que fruit de l’aparició de noves variants de la covid-19 “sens dubte” caldrà vacunar-se cada any, i “tot apunta” que caldrà una tercera dosi en la campanya actual. “De fet ja hem subscrit contractes amb Pfizer per import de 1.800 milions d’euros i 400 milions d’euros amb Moderna per al 2022 i 2023”, ha sentenciat. Per tant, segons la ministra, caldrà aquesta tercera dosi, “i el que està per determinar és quan” s’imposarà.

Comentaris

  Gavanenc 23/07/2021 12:37 pm
  No me'n refio de la ministra espanyola, també va dir que a partir del 25 de juny no caldria portar la mascareta per a cobrir-nos la boca i el nas, al carrer, excepte si no es podia mantenir la distància, per a "lluir somriures" i altres foteses etc. i a hores d'ara, amb la variant Delta, dur la mascareta al carrer de zones poblades és més necessària que mai... Ja veurem que diuen les autoritats sanitàries del nostre país i internacionals respecte als vaccins, de moment "digerim" les dosis injectades.
  Raül 23/07/2021 12:58 pm
  És possible que així sigui, fa temps que s'especula al respecte, però.... on està l'informe CIENTÍFIC que demostri que cal? A la ministra no li cal.
   Marianna 23/07/2021 3:16 pm
   No hi és, l'informe no existeix, ella mateixa ha dit que el què ha expressat era un "suposició". Credibilitat i forma de fer de la ministra espanyola, zero.
   Joan 23/07/2021 3:25 pm
   Els entesos diuen que de moment no cal l'anomenada tercera dosi del vaccí. Afegeixen que de moment es pot confirmar que les noves variants del coronavirus minven una mica l'efectivitat dels vaccins, de moment dins de paràmetres tolerables, i alhora demanen per davant de tot, que s'acabi de vaccinar tothom a tot el món. Venen a dir que abans "d'especular" amb terceres (o segones de Janssen) cal facilitar i ajudar a fer efectiva la vaccinació als països amb menys capacitat de fer vaccinacions massives. És un afer mundial.
  Perdona que mal pensi: 23/07/2021 3:57 pm
  No serà un xanxullo de les farmacèutiques?
   Josep 23/07/2021 5:48 pm
   Carol.....mujé. Ja has fet un curs d'epidemiologia també? Vas més ràpida que la OMS.

Nou comentari