El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Damm reuneix 20 restaurants en la campanya ‘De tapes a casa’
  • CA

Tapes a domicili o per endur-se-les a casa des de l’establiment. Auesta és la proposta de la campanya gastronòmica que arrenca aquest dijous impulsada per Estrella Damm i en la qual participen 20 establiments de Barcelona. Es titula De tapes a casa, i inclou el format delivery –t’ho porten a casa– o take away, és a dir, que ho reculls tu mateix i t’ho enmportes a casa.

La iniciativa durarà fins al 6 de desembre i funciona amb els menús de quatre o cinc tapes que ofereix cada establiment, segons la seva carta i el seu estil, i sempre acompanyades de dues cerveses Estrella Damm de 33cl. Els preus són a partir dels 27 euros.

Algunes de les creacions que es podran degustar són les braves de patata gallega, cuinades al forn, amb salsa d’Albert Adrià i un allioli lleuger, que ofereix Casa de Tapas Cañota; els porros escalivats amb vinagreta de cendra i formatge Idiazábal que presenta La Mundana; l’steak tàrtar amb quenelle de foie i fruits secs que es podrà trobar al menú d’Aspic, o l’entrepà de calamars amb pa del Forn Sant Josep, maionesa de tinta de calamar i maionesa clàssica amb què participa Entrepanes Díaz, entre altres. Una manera per convertir casa nostra en el millor restaurant de tapes de la ciutat.

Establiments participants a ‘De tapes a casa’

  • Arume
  • Granja Petitbo
  • Aspic
  • La Mundana
  • Bistrot Levante
  • La Tere Gastro Bar
  • Bronzo Bar e Cucina
  • Lolo Més que Vins
  • Casa de Tapas Cañota
  • Passeig
  • El Chigre 1769
  • Restaurantes Hofmann
  • El Filete Ruso
  • Ventuno
  • El Nacional Barcelona
  • Via Granados
  • Els Pinxus
  • Viana
  • Entrepanes Díaz
  • Xanc i Meli

Degut a la situació actual, pot ser que aquesta informació pateixi lleugeres modificacions. És per això que podeu seguir tota l’actualitat de De tapes a casa al web www.detapesacasa.com i a través de les xarxes socials, amb el hashtag #detapesacasa.

El menú de La Mundana de ‘De tapes a casa’ 

El vincle d’Estrella Damm amb la gastronomia

Aquesta iniciativa s’inscriu en el “vincle històric d’Estrella Damm amb la gastronomia”, segons explica la cervesera en un comunicat. “Es tradueix en una aposta constant per les millors propostes nacionals i internacionals, amb l’objectiu d’activar l’hostaleria amb activitats gastronòmiques de qualitat. Així neixen, per exemple, les rutes de tapes, presents a ciutats com Barcelona, Madrid, Miami o Lisboa, així com jornades gastronòmiques de productes únics, com el bacallà o l’arròs”, expliquen.

La marca recorda que “el vincle es remunta als orígens de la marca a Barcelona”, i afegeix que “Estrella Damm se segueix elaborant 100% amb ingredients naturals i segons la recepta original del 1876”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa