Damm reparteix més de 30.000 litres d’aigua mineral als hospitals

La Fundació Damm s’ha posat en contacte amb el Govern i les diferents autoritats sanitàries per col·laborar en la lluita contra el coronavirus amb la donació d’ampolles d’aigua mineral a hospitals i centres de salut, per ajudar a cobrir les necessitats bàsiques d’aigua del personal sanitari i els pacients.

A data d’aquest dilluns, Damm ja ha repartit prop de 26.000 litres (unes 42.000 ampolles) d’aigua mineral Veri i Fuente Liviana a centres sanitaris i hospitals de 12 províncies, com el CAP Raval Nord, els hospitals de Bellvitge, Sant Joan de Déu o Vithas Montserrat (Lleida), a més de l’hospital de campanya d’IFEMA i l’hospital de La Paz (ambdós a Madrid), entre molts altres.

A més, s’han repartit també més de 4.000 litres (unes 8.000 ampolles) d’aigua mineral a entitats socials -com Fundació Arrels i Càritas, entre d’altres-, que vetllen pels col·lectius més vulnerables.

Durant el temps que duri aquesta crisi sanitària, la Fundació assegura que seguirà proveint d’aigua i ampliant el seu subministrament a hospitals, centres sanitaris i entitats socials de tot el país per ajudar a combatre el COVID-19.

Nou comentari