El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Cs surt en defensa de les empreses d’activitats extraescolars
  • CA

Ciutadans (Cs) ha demanat aquest diumenge al Govern que permeti a les empreses d’activitats extraescolars sol·licitar ajudes a la solvència per l’afectació de la covid-19. Així s’ha pronunciat el seu diputat al Parlament, Joan García, anunciant que la formació presentarà esmenes al Reial decret llei 5/2021. “El reconeixement més gran que podem fer a les entitats i empreses que executen activitats extraescolars és incloure-les en les ajudes directes que ja s’ofereixen a la majoria de sectors”, ha reblat. En aquest sentit ha recordat que es tracta d’un dels sectors “més perjudicats” a nivell “nacional” per la paralització de les seves activitats “en un primer moment”.

García ha explicat que el seu grup ha coordinat les esmenes amb els representants de la formació al Congrés per a exigir al Govern que modifiqui la seva postura. De fet, el diputat ha assenyalat com les principals entitats del sector han xifrat en “més d’un 70%” la reducció de facturació que estan patint a causa de les restriccions adoptades per les diferents comunitats autònomes, que són “les que regulen” l’activitat d’aquestes empreses en els centres educatius.

Des de la formació insisteixen que “no s’abandoni” un sector que “no sols contribueix al desenvolupament educatiu dels nens sinó que és clau en la garantia de la conciliació laboral i familiar”.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard a abril 04, 2021 | 21:15
    Ricard abril 04, 2021 | 21:15
    Apassionant notícia del becari de la tarda de diumenge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa