Crida dels antivacunes a fer caure La Meva Salut amb un tutorial contra el passaport Covid

Crida dels antivacunes a fer caure la web de ‘La Meva Salut’ i evitar la implantació del passaport Covid. Per aconseguir-ho, han difós instruccions molt detallades, el que ells anomenen un “tutorial” per evitar que Salut els enviï “directament a camps de concentració”. Experts informàtics consultats pel diari El Món asseguren que es tracta d’una crida a fer el que s’anomena “atac de denegació de servei”, però puntualitzen que en aquest cas es tracta de quelcom “molt casolà”, ja que normalment aquest tipus d’atacs es fan amb robots. L’inconvenient dels atacs programats és que en cas de ser localitzat t’enfrontes a responsabilitats penals, mentre que l’atac que plantegen aquests antivacunes és més complicat de rastrejar i per tant les responsabilitats són més difuses.

Fonts de Salut no gosen descartar que les caigudes de la web hagin estat responsabilitat dels antivacunes i del boicot que promouen, i asseguren que per ara “s’ha d’analitzar la veracitat d’aquests missatges”.

L’aplicació La Meva Salut funciona per ara amb normalitat, després d’un parell de dies de col·lapse per l’allau de persones que intentaven descarregar-se el passaport Covid abans que fos obligatori per entrar a bars, restaurants i residències. De fet, aquests últims quatre dies s’han descarregat 913.095 certificats digitals Covid. Aquest divendres, tot i la lentitud, se’n van descarregar 346.288 segons dades del Departament de Salut.

El col·lapse va ser tan gran que Salut va prendre la decisió d’aturar l’ampliació del passaport fins que les incidències al web fossin solucionades. Aquest dissabte al matí, però, l’aplicació torna a funcionar amb normalitat i es pot accedir sense problemes al document. El Govern, de fet, espera que les incidències estiguin resoltes a principis de la setmana que ve, i anunciaran aquest dilluns quan tornarà a ser obligatori el passaport per a poder entrar a la restauració, els gimnasos i equipaments esportius i les residències de gent gran.

Comentaris

  Tano Novembre 27, 2021 | 18:25
  Els antivacunes = gentussa. Ells si que cauran, però a la UCI i d'allà al cementiri.
   Quin tros d'ase Novembre 28, 2021 | 01:06
   Tu ets un degenerat. Compte amb el que desitges als demés. Amb vacuna o sense també pots anar a parar al crematori.
  Sóc un ésser humà Novembre 27, 2021 | 19:07
  Ves a fotre't la 18ena dosi, ovella.
  Mare del Tano Novembre 27, 2021 | 22:00
  Son uns mal parits.
  L'àvia del Tano Novembre 27, 2021 | 22:07
  Covid, 31enne non vaccinata partorisce due gemelli positivi poi finisce in rianimazione: morta dopo un mese di agonia.
  Català Novembre 28, 2021 | 08:37
  "Molt cassolà". És a dir, molt fet a la cassola.
  Català Novembre 28, 2021 | 09:53
  Ho han corregit!. Ara diu "Casolà"

Nou comentari