Convoquen un Tsunami Rural al Parlament

El president Roger Torrent rebrà una comitiva d'alcaldes i afectats per l'Agència de la Natura del conseller Calvet

Hi ha malestar, i molt, arrant de la creació l’Agència de la Natura, que es preveu debatre i aprovar el 17 de juny al Parlament, amb el suport de JxCAT, ERC, PSC i Comuns. Després de setmanes de comunicats diversos, protestes i actes de denúncia per part de molts dels afectats en considerar que no se’ls ha tingut present ni escoltat, aquest matí arribaran a la cambra catalana.

Pagesos, propietaris forestals, alcaldes, presidents de consells comarcals, sindicats, organitzacions patronals, col·legis i associacions professionals, agrupacions de defensa forestal o silvicultors s’han unit fins al punt de crear divisions no només entre JxCAT i ERC, sinó també internes dins ambdues formacions que configuren el Govern. Tots han signat manifestos que reclamen la retirada, ajornament o reconsideració de la Llei que crea l’Agència. 

Un centenar de representants d’aquest col·lectius protestaran al Parlament, acompanyats de diversos alcaldes, aprofitants que se celebra Junta de Portaveus i Mesa. El president de la Cambra, Roger Torrent, s’ha compromès a rebre el seus portaveu, l’alcalde de Montblanc, Pep Andreu.  La protesta ve avalada per més de 150 entitats afectades per la Llei. 

 

Nou comentari