Convoquen una manifestació dissabte contra les agressions a MENA i el racisme

Serà a la plaça de Sant Jaume
Capçalera d'una manifestació de 'El Racisme ens tanca'
Capçalera d'una manifestació de 'El Racisme ens tanca' | ACN

L'associació Ex-MENAS ha cridat a manifestar-se dissabte a la tarda a la plaça de Sant Jaume de Barcelona per protestar contra les agressions patides per menors estrangers no acompanyats i per denunciar el racisme i la discriminació que hi ha al darrere. "Fora el racisme dels nostres barris i pobles", apunta el cartell de la convocatòria, que es produeix després dels episodis de Canet de Mar i de Castelldefels.

 

Aquesta entitat treballa pels drets dels extutelats i contra la criminalització del col·lectiu. A Canet un home va entrar amb un matxet a un centre que acull aquests menors. A Castelldefels l'episodi va ser doble: una vintena d'encaputxats van atacar el centre de nit i l'endemà un grup de persones es van concentrar amb proclames xenòfobes.Comentaris
Tomppa
I ningu manifesta en contra de violacions i robatoris ? Quin país del tercer món estem vivint a on ’esquerres’ manifesta en favor de violar i robar? Estem malalts.
No agressions als MENA
i NO als MENA: han de ser retornats als seus països i quan siguin majors d'edat poden tornar-ho a provar però amb un control de la immigració racional. Això de "to er mundo é güeno" i que campi qui pugui, a part de ser insostenible, és un desastre
LLuis
Els MENA's marroquins son enviats per les seves propies families per ser mantinguts gratis per Ñ, fins als 18 anys. Zapatero va canviar LLei d'Extranjeria que els repatriava automaticament per pressions d'ONG's. Ara autoritats del Marrroc els utilitza per fer xantatge i demana milions d'euros a la UEuropea i a Ñ pel seu retorn. I el que fan les esquerres no te nom, molts son autentic LUMPEN dedicant-se a la pura delinquencia.

envia el comentari