Elena titlla de “salvatjada” les imatges de joves d’un ‘botellot’ colpejant el cotxe d’uns mossos

El conseller d'Interior assegura que l'oci nocturn podrà reobrir quan les dades sanitàries ho permetin

El conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, ha definit aquest dilluns com a “salvatjada” les imatges d’aquest dissabte on apareixen desenes de joves colpejant un cotxe d’uns mossos d’esquadra que miraven d’aturar un ‘botellot’ de Llinars del Vallès. En una entrevista al Matí de Catalunya Ràdio, el cap del Departament ha dit que l’actuació d’aquelles persones va ser “condemnable” i “impresentable”, i ha aplaudit l’actitud dels agents, que “es van retirar molt intel·ligentment” per tornar-hi a anar després “amb reforços”.

Sobre aquesta qüestió, Elena ha assenyalat que els Mossos d’Esquadra “han donat suport als ajuntaments tant com han pogut” per mirar d’aturar els ‘botellots’ que han protagonitzat les nits d’aquest estiu. No obstant, ha demanat no magnificar aquest problema perquè “de ‘botellots’ n’hi han hagut sempre”. De totes maneres, el conseller ha assegurat que aquest estiu els agents de la policia catalana han fet un total de “80.000 hores extra“, cosa que es tradueix en un augment “del 40% o 50% de la jornada laboral” d’aquestes persones. “Necessitem més agents”, ha afirmat.

Elena també ha dit que li agradaria poder veure com torna a obrir l’oci nocturn, un negoci que potser podria fer frenar aquests ‘botellots’. Tot i això, ha dit que aquests locals no poden tornar a obrir fins que les dades sanitàries millorin. “A nosaltres ens agradaria que l’oci nocturn pogués reobrir, però es dades que va aportant el Departament de Salut indiquen que encara no és prudent fer-ho“, ha afirmat durant l’entrevista.

Comentaris

  josep enric 06/09/2021 11:02 am
  Iquan són els mossos que peguen al cap de les persones manifestants calalanes amb la porra? llavors calleu. De totes maneres aquests eren canis, ja els poden trinxar, és la escoria que votava ciutadans i ara vota vox... pim pam PUM
  Carles BCN 06/09/2021 11:44 am
  Uis si pobrets joves que no tenen espais de diversió...en el fons són ninis garrulos sense ofici ni benefici.....gamberros multiculturals....més pal cal...
  Pepet 06/09/2021 11:59 am
  Teniu d'enviar els antidisturbis i repartit hòsties per un tub. Del contrari sus pixaran a la boca.
  Realitat 06/09/2021 12:03 pm
  Si fossin cotxes de la guardia civil no passaria res clar
  falco 06/09/2021 12:29 pm
  No soc expert amb aquesta questio, pero si tinc sentit comu i penso que fa mesos que sento la mateixa cantarella que es repeteix perque , amb tota honestitat, que no saben solucionar.ho.El fet es que pels motius que siguin esta prohibit juntar.se la gente i fer aquestes salvatjades de beure de forma incontrolada. Aixo per mi te una solucio i es que quant et fan fora a pu ntaes de peu, reuneixes la brimo , vas al lloc de la macro festa, ho rodeiges i els començes a fer sortir de un en un , prens la identificacio i els multes amb 1000€. Segur que a la proxima ni ha la mitat i si torneds a fer.ho ho acabaras. Que em diguin que si la llei, que si l'autoritzacio, etc, doncs arrecleu, parla amb la justicia, cambia la llei, lo que sigui, pero ho acabaras. El que falta es voluntat de volguer arreglar.ho de un cop
  Salvatjades 06/09/2021 1:32 pm
  Allò que sí és una salvatjada és permetre feixistes dins el cos policial, i no s'hi pugui fer net. Que el cos obeeixi a la Fiscafina corcada. Que la paraula d'un poli prevalgui sobre la d'un ciutadà.
  Que se jodan 06/09/2021 2:50 pm
  Salvatjada es el que fan el mossos pegant nomes a manifestants Catalans, i mentin en els atestats, Mossos, sou el pitxor de la societat, de fet, si no fosiu gossos, serieu traficants, delinquents.
  fat boy 06/09/2021 3:06 pm
  Han hagut de venir a emprenyar al senyor Elena ara que estava tan entretingut a putejar bombers.
  uno que vive en Tabarnia 06/09/2021 3:42 pm
  com es nota que ningù te idea de perque passa aixo, aixo si atonyinar, multar, reprimir, etc, etc ,etc, les idees propies del que no en te, senyors, me agraderia veure vostes com es diverteixen, en el mon actual en els salaris i les feines que aquest munt de gent tè, soluciò barata, botellot, tot queda repertit entre la colla, be la policia, s,enfrenten, ells a la vida laboral ja estan marginats, no tenen acces a la vivenda, les feines son precaries i malt pagades (torna ha manifestarse les diferencies entre les classes socials, pero encara mes acussades), la propia societat els exclueix i se senten excluits, dons allevorens si enfrenten, es la seva revolucio i la manera (potser inconcient) de protestar (amb recorda els alderulls de Banlieue)
   Doctor Strangelove 06/09/2021 6:49 pm
   Tio, torna a l'escola i aprèn a escriure, ja no dic a pensar, tros d'analfabet. Aquests individus són així perquè no s'han esforçat ni han estudiat res de res, els que serveixen tindran bones feines i seran gent que servirà per a la nostra societat, aquests només són terregada com tu. Doc.
  Salvajadas 06/09/2021 5:24 pm
  Sr. Elena, recuerda “energúmenos” quemando contenedores, tirando piedras, calando fuego a Furgonetas de policía Local con agentes dentro, tirando Cohetes a Helicópteros de los Mossos.. se acuerda de eso? Pues si lo comparamos con esas imágenes, estos últimos son hermanitas de la Caridad .. “tirando cohetes para impactar con los helicópteros.. “ en fin.. de locos .. pues a esos, el govern, en vez de verlos como salvajadas, les van a dar una medalla a estos represaliados que pudieron coger .. me lo explica?
   Pregunta 06/09/2021 6:46 pm
   Tu deus preferir els torturadors i assassins amb medalles, no?
  Tripartit no, gràcies 06/09/2021 7:09 pm
  No sigui racista, senyor Elena, que som un país d'acollida. Si no són indepes se'ls ha de permetre trencar tants cotxes dels mossos com els doni la gana

Nou comentari