El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Com aconseguir torn per vacunar-se, pas a pas
  • CA

L’arribada de noves dosis de les diferents vacunes contra la Covid-19 està accelerant la vacunació a tot el país. S’estan obrint punts intermedis (més enllà dels CAPs) i finalment també els vacunòdroms (espais com la Fira de Barcelona, amb més capacitat de reacció). La vacunació encara s’està fent per grups d’edat prioritaris. El CatSalut envia un SMS o bé truca per telèfon a les persones que ja poden demanar cita (en aquests moments ja estan oberts els grups d’entre 60 i 79 anys) i aquestes poden fer-ho a través d’un web al qual poden accedir a través del missatge que reben al mòbil o directament. Encara que no hagin rebut trucada del CAP ni l’SMS (que s’envia només a les persones que dins del grup prioritari tenen alguna condició de salut que els fa encara més prioritaris dins dels prioritaris) les persones dins d’aquest grup d’edat poden demanar directament la cita al web.

Em puc vacunar?

Salut publica a internet les condicions per ser vacunats mentre el pla de vacunació avanci per grups prioritaris. Es pot consultar la informació a l’espai específic.

Requisits per demanar cita prèvia al CatSalut

Disposar de mòbil, una adreça de correu electrònic i la targeta sanitària del CatSalut. Tenir identificat el codi CIP (codi d’identificació personal), que trobes a la targeta sanitària. Així mateix pots fer servir el DNI o passaport si no tens la targeta sanitària del sistema de salut de Catalunya. Consulta també el web de la documentació necessària bans de vacunar-te.

On em puc vacunar?

Pots vacunar-te a qualsevol punt de vacunació sempre que hagi dia i hora disponible. Consulta tots els punts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa