Cobreixen amb ciment el monument del bombardeig de la Guerra Civil a les Franqueses

Els desperfectes s'haurien produït aquest cap de setmana passat
La llosa que recorda els bombardeigs de la GC a les Franqueses
La llosa que recorda els bombardeigs de la GC a les Franqueses | Franqueses del Vallès

 

Uns desconeguts han cobert amb ciment la llosa commemorativa del bombardeig que va patir durant la Guerra Civil les Franqueses del Vallès, situat a la carretera de Ribes de la localitat. Es tracta d'un monument que forma part d'un conjunt de peces en record d'aquest fet històric, en el marc pel 80è aniversari, i els desperfectes s'haurien produït aquest cap de setmana passat, segons ha apuntat el consistori aquest dilluns en un comunicat. La llosa es va col·locar el passat 24 de gener, coincidint amb els actes de commemoració del 80è aniversari del bombardeig a la població del Vallès Oriental i que va deixar tres víctimes mortals i moltes destrosses a la zona.Comentaris
edu
Ja es hora que aquesta gentussa feixista sigui condemnada. On esteu mossos no feixistes??? On esteu els jutges no feixistes???
Alex P.T.
Als "Comando's" qu'actuen d'aquesta manera, sels nota la seva anyorança del ciment, com la mafia americana, es típic de individüs de baixa catadura mental i intelectual. Aixó si, d'amagat, amb la cara tapada i de nit.
Marc
Són miserables aquests franquistes escanyols!
ks
hajajajajajja ho volen tapar com la merda de pais on viuen. sota el ciment... sota la catifa de caspanya hi ha molta merda . pobrets....
Kingunxul
A esos hijoputa habra que colgarlos de las farolas. Las ratas nyolas a la cloaca
Monika
No podrien haber trobat un millor symbol de la manera com manegen els records terribles. ( des de l'Alemanya, amb g.translator)
Apu
Aquestemòcrates espanyols constitucionalistes...

envia el comentari