El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Restablerta la circulació a l’R3 entre la Molina i Puigcerdà
  • CA

Ja s’ha restablert la circulació de trens a la línia R3 de Rodalies. La tornada a la normalitat ha començat aquest dissabte al matí, després d’haver retirat un arbre que havia caigut a les vies entre les estacions de la Molina i Puigcerdà. Segons ha informat Renfe, els tècnics d’Adif han finalitzat les tasques de retirada d’aquest arbre cap a les sis del matí, i també han reparat la via, que havia quedat afectada.

Aquest divendres, els dos últims trens del servei de l’R3 van quedar afectats per aquesta incidència, van finalitzar el seu recorregut a la Molina i posteriorment es va posar en marxa un servei alternatiu per carretera. Per altra banda, Renfe ha de reprendre aquest dissabte el Tren Blanc (que és semidirecte entre l’Hospitalet i Puigcerdà), cosa que coincidirà amb la temporada de neu.

La incidència de l’arbre va tenir lloc el mateix dia que el secretari de Territori i Mobilitat, Isidre Gavín, anunciés que es reprendria el servei d’aquest Tren Blanc de l’R3, després que l’anul·lés de manera unilateral, segons informa l’Agència Catalana de Notícies.

Fa més d’un mes, el tram entre Masquefa i Vallbona d’Anoia es va veure afectat per un tren que es va avariar i va obligar a tallar la línia R6 i oferir un servei alternatiu per carretera entre aquestes dues localitats catalanes. La resta de la línia d’Igualada a Vallbona i de Masquefa a Barcelona vans eguir funcionant per ferrocarril. Afortunadament, la circulació es va acabar normalitzant.

A finals de setembre, per altra banda, un esvoranc de grans dimensions a la piscina municipal de Ca n’Oriac de Sabadell (Vallès Occidental) va tallar durant més d’una hora la circulació de trens de la línia S2 de Ferrocarrils de la Generalitat entre Sabadell Nord i Sabadell Parc del Nord. Una fuita d’aigua va provocar l’esfondrament en superfície a les instal·lacions esportives.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: ciutadà a desembre 11, 2021 | 10:41
    ciutadà desembre 11, 2021 | 10:41
    Quants dies trigarà en quedar tallada altra volta la circulació de trens?. O potser seràn hores?.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa