El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un ciclista mor atropellat per un conductor borratxo a Cambrils
  • CA

Un ciclista ha perdut la vida després de ser atropellat per una furgoneta a la N-340 a l’altura de Cambrils. La víctima ha estat un home de 74 anys i de nacionalitat alemanya. Els Mossos d’Esquadra han detingut el conductor del vehicle, que circulava sota els efectes de l’alcohol. El presumpte autor d’aquest homicidi i un delicte contra la seguretat del trànsit passarà a disposició judicial al jutjat de Reus segons ha informat el mateix cos de policia.

Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís d’aquest fet a les 17:43 hores de la tarda. Cinc patrulles de policia, una dotació dels Bombers i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques s’han traslladat al lloc de l’accident. La carretera ha estat tallada durant mitja hora en tots dos sentits. Enguany, 111 persones han perdut la vida a Catalunya a causa d’accidents de trànsit.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU .... a octubre 26, 2021 | 11:30
    JOSEP PAGÈS I CANALETA EL AVI CULER DE CARDEDEU .... octubre 26, 2021 | 11:30
    Ja molts CONDUCTORS BORRATXOS A LES CARRETERAS I AUTOPISTAS , I cap o ben pocs CONTROLS DE AOCOHOLEMIA I DROGAS DELS MOSSOS DE ESCUADRA DE TRANSINT y de les Policias Locals als Pobles .SI NO ES FAN CONTROLS DE ALCOHOLEMIA tindren moltes mes morts moriran mes gent a mans de EL CONDUCTOR BORRATXO DE TURNO .. DESCANSI EN PAU . Nomes cal sigui el ultimo mori per culpa de un Conductor Borratxo VOLDRA DIR EL GOVERN CATALÀ MOSSOS D´ESCUADRA I POLICIAS LOCALS Fan be la seva feina cosa ara no fan

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa