El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalunya no registra cap mort per Covid-19 per segona vegada en menys d’una setmana
  • CA

El Departament de Salut no ha notificat cap mort per Covid-19 en les darreres 24 hores a Catalunya. Es tracta de la primera vegada que es produeix absència de morts en dos dies dins de la mateixa setmana, ja que diumenge dia 6 de juny tampoc es va notificar cap defunció. A banda d’aquests dos dies, aquesta situació s’havia produït el 31 de maig i el 5 de juliol de l’any passat. La pressió hospitalària ha caigut fins a 586 pacients i les UCIs incorporen nou persones més, en total 212. Pel que fa a nous contagis, se’n notifiquen 517 més. El risc de rebrot baixa fins als 93 punts. La incidència acumulada a 14 dies també es redueix fins a 99,17 i també baixa la velocitat de propagació, fins a 0,94. La positivitat també afluixa, fins al 3,31%.

La vacunació avança amb 3.052.212 primeres dosis posades, 1.680.401 segones i 1.789.935 persones tenen la pauta completa.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: tyreke a juny 08, 2021 | 11:55
    tyreke juny 08, 2021 | 11:55
    Hi guys, it’s Tyreke here! I work as an academic writer and have created this content with the intent of changing your life for the better. I started honing my writing abilities in my school years. I learned that my fellow students needed writing help—and they were willing to pay for it. The money was enough to help pay my tuition for my remaining semesters of college. Ever since high school, I have continued to work as a professional writer. I was hired by a writing company based in the United Kingdom. Since then, the dissertations that I have created have been sold around Europe and the United States. In my line of work, I have become familiar with hearing, “Tyreke, can you help me meet my writing assignment deadline?” I know that I can save their time. Professional Writer – Tyreke Cervantes – www.thesissoncompanies.com Band
  2. Icona del comentari de: alyssa a juny 08, 2021 | 12:09
    alyssa juny 08, 2021 | 12:09
    Welcome everyone ! I’m Alyssa. Even though I jokingly credit my mother for my writing talent, I know that it is a talent I have fostered from childhood. Though my aunt is a writer, I also started out young. I’ve always had a way with words, according to my favorite teacher . I was always so excited in English when we had to do a research paper . Now, I help current learners achieve the grades that have always come easily to me. It is my way of giving back to students because I understand the troubles they must overcome to graduate. Alyssa Krause – Professional Writer – kirklandwriter.com Team
  3. Icona del comentari de: un marcià per l'espai sideral a juny 09, 2021 | 01:43
    un marcià per l'espai sideral juny 09, 2021 | 01:43
    Tot plegat, no us sembla surrealista? Una pandèmia en què no es mor gent; bé, els de tota la vida. Una pandèmia que és tan pandèmica que es menja la grip sencera amb totes les variants. Un fenomen que val a dir, sí que convindria que els experts professionals ens l'expliquessin; molt més, que ens diguin que ens injectem una cosa que ells no saben què és. No és surrealista? "Això què té, què és?" "No ho sé, però tu punxa't". I ja no parlo de posar-se una vacuna que l'únic que fa és abaixar-te unes dècimes i prou. Però per saber si te l'has posada, et faran un carnet ben' fashion'... I ara, que en els comentaris hi hagi ofertes d'escriptors professionals en anglès. Veus unes coses, que te les diuen fa vint anys, quan la gent i el món eren normals, i encara riuries avui recordant les bestieses que et van dir: Una pandèmia sense morts, una vacuna contra la febre, un certificat per demostrar que t'han injectat la vacuna que no fa res contra una pandèmia que no existeix, d'una malaltia tan greu que t'han de fer un suposat test per dir-te que estàs malalt i que ets un extremat perill públic. I ja no dic res, de fer anar la gent com els gossos. T'ho diuen fa vint anys, i l'únic que faries és riure i pensar 'com de tocat que està el pobre'. Tot i això, correu a vacunar-vos amb l'experiment genètic, i ja no sabem, si magnètic també, amb rates de laboratori humanes que, molt èticament i fidels al jurament hipocràtic, defensen els experts!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa