El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Catalunya arriba als 10 milions de vacunes administrades
  • CA

Catalunya ja ha administrat 10 milions de vacunes contra el coronavirus i un 74,1% dels catalans majors de 16 anys ja té la pauta completa, ha explicat la Conselleria de Salut en un comunicat aquest dissabte. Els 10 milions s’han administrat en punts de vacunació, centres d’atenció primària, hospitals i espais especialment habilitats per a aquest fi durant els últims mesos.

Ara, Salut “està destinant la major part dels seus esforços” a la franja d’edat dels més joves, per a arribar a setembre amb el màxim de vacunats possible. Davant l’inici del curs escolar i la fi de les vacances, “és imprescindible aconseguir un alt percentatge de persones” amb la pauta completa i arribar a les franges d’edat amb menys vacunats: els joves i les persones de poc més de 40 anys.

Per a animar a aquest col·lectiu, Salut ha posat en marxa aquesta setmana la campanya Tu que pots, vacuna’t ara contra la Covid, en un moment en el qual la variant delta –especialment contagiosa– ja és la majoritària a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa