Camprodon acollirà una fira específica de muntanya a finals d’octubre

El certamen, que vol ser un punt de trobada de caminadors i corredors, inclourà tallers i xerrades

Camprodon acollirà, els dies 30 i 31 d’octubre, la primera edició del Pyrenees Mountain Festival. El certamen, organitzat per l’Ajuntament, la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), i la Kilian Jornet Foundation, entre d’altres, té com a objectiu ser un punt de trobada per a caminadors i corredors amb l’objectiu de compartir coneixements i experiències en l’àmbit de la muntanya.

Inclourà tallers i xerrades amb experts en rescats de muntanya i medicina, i geògrafs, geòlegs i biòlegs, entre altres.Dissabte els tallers i les xerrades seran protagonistes. N’hi haurà sobre prevenció de riscos a la muntanya, nutrició, fisioteràpia i primers auxilis, entre altres. L’endemà, a més dels tallers i les xerrades, es faran sortides de muntanya per a senderistes i corredors, a càrrec d’experts.

A banda, durant tot el cap de setmana hi haurà un espai expositiu amb guies de muntanya, escoles de trail running, i d’equipament esportiu, entre altres.

En paral·lel, en el marc del certamen, es farà una recollida de brossa col·lectiva a la Vall de Camprodon i al Parc Natural de les Capçaleres del Ter i el Freser.

Comentaris

    Sam 10/08/2021 3:09 pm
    Hi ha un dubte: perquè aquestes fires han de tenir un nom en anglès? Sembla que només pensem en els que han de venir de fora, quan la majoria que hi anirà són d'aquí.

Nou comentari