La campanya Cap Nen Sense Joguina recapta gairebé 47.000 euros

La campanya de SER Catalunya Cap Nen Sense Joguina ha aconseguit recaptar 46.787 euros, xifra que suposa la segona recaptació més gran de la seva història. L’article més cotitzat en la 55è edició d’aquesta marató solidària és l’original de Francisco ‘Mortadelo y Filemón’, que s’ha emportat l’actor i dibuixant Carlos Areces, per 2.100 euros. En segon lloc, hi ha un vestit del cantant d’Alfred Garcia, que un grup de deu seguidores ha comprat per 2.000 euros amb la intenció de tornar-lo a l’artista. Per la seva banda, s’han recaptat 1.200 euros per una obra de Guim Tió i 1.100 euros per un cartell de les festes de la Mercè, que ha cedit l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau.D’altra banda, Catànies Cutidé ha contribuït en 9.000 euros i ha donat 14.467 euros.

En l’apartat esportiu, s’han recaptat 1.000 euros per una samarreta del jugador de l’Espanyol Raúl de Tomàs, 900 euros per una samarreta de l’equip femení del Barça i 850 euros per unes botes de la pilota d’Or i jugadora de l’equip blaugrana, Alèxia Putellas. A banda, una samarreta de la selecció espanyola signada per Luis Enrique també s’ha adjudicat per 850 euros.

El programa ha començat a les set de la tarda i s’ha allargat fins a dos quarts de set de la tarda. Ha estat conduït per Rosa Badia i hi ha passat, entre d’altres, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau; l’humorista Andreu Buenafuente; els periodistes Manuel Fuentes, Jordi Évole, Toni Clapés i les veus habituals de SER Catalunya.

Comentaris

    Pep Gener 06, 2022 | 22:12
    I aquesta foto d´una senyora amb una armilla que hi posa "Policia", que te a veure amb l´article??

Nou comentari