Calvo, sobre el toc de queda: “Les CCAA disposen d’instruments per prendre decisions”

Assegura que cal continuar avançant en la vacunació i incideix a protegir la salut però atendre també la recuperació econòmica

La vicepresidenta primera del govern espanyol, Carmen Calvo, ha assegurat aquest dimecres que les comunitats autònomes “disposen en aquests moments d’instruments per prendre decisions” per a frenar l’avanç de la Covid-19 en alguns territoris. “Cal continuar vacunant molt de pressa a aquests trams que tenen més contagis que uns altres, continuar evolucionant amb aquest equilibri com ara estem fent. Protegir la salut, però atendre l’evolució de la nostra recuperació econòmica”, ha insistit.

Sobre aquest tema, ha reiterat que les comunitats autònomes, “cadascuna conformement a les seves circumstàncies, poden prendre decisions, tenen instruments per a fer-ho”. A més, la vicepresidenta primera ha agregat que “els més importants se solen fer per coordinació transversal igual per a tots en el Consell Interterritorial de Sanitat”.

“Això és el més important per a continuar avançant en aquest estiu que també volem que sigui més esperançat, més positiu per a una població, tot el país que porta un any molt llarg i difícil”, ha conclòs Calvo.

Nou comentari