Cabezas assegura que és necessari vacunar els menors per aconseguir la immunitat de grup

La secretària de Salut Pública assegura que "estem en un moment òptim" per vacunar-los "per arribar al col·legi amb les dues dosis"

La secretària de Salut Pública, Carmen Cabezas, ha assegurat que “estem en un moment òptim” per vacunar els menors d’entre 12 i 15 anys “per arribar al col·legi amb les dues dosis”. Cabezas ha explicat que els menors podran vacunar-se als llocs establerts, i ha dit que no està previst fer campanyes de vacunació als col·legis. Cabezas ha explicat que s’estan fent assajos clínics per vacunar menors per sota dels 12 anys, però “encara falta un temps per conèixer els resultats”.

“Una pandèmia té una afectació a nivell mundial, per això la resposta ha de ser global. Si tenim una cobertura de vacunació bona però altres països no poden aparèixer variants resistents a la vacuna”, ha explicat Cabezas. Tot i així, ha assegurat que aconseguir immunitat de grup passa per vacunar persones de 12 a 15 anys.

Comentaris

    NiFredNiCalor 04/08/2021 12:56 pm
    Però encara estan amb aquesta falacia de la inmunitat de grup que s'ha demostrat que es érronea xque la vacuna no és esterilitzant Quin rentat de cervell

Nou comentari