El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Budó va més enllà que Vergés amb els antigens: “Testarem massivament la població”
  • CA

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha anat aquest dimarts un pas més enllà en la definició de l’estratègia del Govern pel que fa als tests antigens, després que la consellera de Salut, Alba Vergés, anunciés ahir la compra de vuit milions d’unitats d’aquests tests. Budó ha anat més enllà i ha dit que el Govern treballa en el “disseny d’estratègies” per “testar massivament la població”. La portaveu ha afegit que es prepara “un pla” perquè “aquestes operacions són escenaris que requereixen una organització complexa” i no tots els tests arriben a l’hora perquè les empreses “subministren els tests en determinats terminis de lliurament”.

Les paraules de Budó van més enllà de les explicacions que va donar Vergés dilluns, en el sentit que els tests antigents serien “un complement” i que en cap cas substiuirien l’estratègia de tests PCR del Govern. No es va comunicar un canvi d’estratègia en aquest sentit, sinó d’introudcció dels TA, mentre es va defensar que Catalunya fa més tests que Madrid. 

Aquest anunci Budó l’ha fet després que Madrid hagi expressat la voluntat d’oferir un test ràpid gratis a tots els madrilenys abans de Nadal.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa