Budó creu que la pandèmia és “una oportunitat” per a la reforma horària

La portaveu del Govern vol que Catalunya sigui "el 'hub' de referència internacional" del treball sobre usos del temps

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha assegurat que la pandèmia pot ser “una oportunitat” per millorar la distribució del temps i encarar el projecte de reforma horària. Durant la cloenda de la International Time Use Week, que ha debatut sobre com fer una distribució més racional del temps, Budó ha insistit en el compromís del Govern de “facilitar la vida de les persones a través d’una organització del temps més eficient, igualitària i saludable” i s’ha fixat com a repte fer de Barcelona i Catalunya “el ‘hub de referència internacional de les diferents temàtiques que treballen els usos del temps·.

Budó ha participat en la cloenda de la International Time Use Week, una trobada virtual que ha acollit més de 500 investigadors, personalitats polítiques, activistes i organitzadors d’arreu del món que ha repensat les polítiques del temps i han començat a construir les bases per una agenda global.

En la cloenda, la co-coordinadora de la Barcelona Time Use Initiative (BTUI), Marta Junqué, ha apuntat que “és evident que l’organització del temps i les condicions de treball s’han tornat a posar al centre de l’agenda política i social des de l’arribada de la pandèmia”. Per la seva banda, el regidor de Turisme i Indústries Creatives de l’Ajuntament de Barcelona, Xavier Marcé, ha destacat que des de l’Ajuntament de Barcelona estan “fermament convençuts” que uns millors usos del nostre temps són “la millor forma de viure i treballar amb harmonia”.

Nou comentari