El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Buch demana sortir als balcons a aplaudir la tasca dels Mossos d’Esquadra
  • CA

El conseller de l’Interior, Miquel Buch, ha fet aquest divendres una crida a la ciutadania a que aquest vespre, a les 20 hores, surti als balcons i finestres a aplaudir la tasca dels Mossos d’Esquadra tal i com es fa en agraïment del personal sanitari. Buch ha demanat aquest homenatge a la policia autonòmica després que s’hagi produït la primera mort d’un agent dels Mossos a causa del COVID-19.

Buch ha aprofitat la seva intervenció per comentar la mort de l’agent. “En Joan formava part de la tercera promoció dels Mossos i estava destinat en tasques de proximitat a Premià de Mar”, ha explicat el conseller. L’home, de 57 anys, tenia dues filles i estava casat. Buch s’ha dirigit als Mossos d’Esquadra per agrair-los la seva “vocació de servei per protegir els catalanes i les catalanes” des de “primera línia”.

“Us demano continuar amb aquest esperit de servei, protegint les persones i avui especialment demano a tot el poble català que en l’aplaudiment de les 20 hores el dediquem també als mossos i mosses del cos”, ha dit Buch.  “El Govern i el poble català us agreix la feina i està al vostre costat”, ha conclòs.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa