Els bisbes catalans abordaran aquesta setmana els casos de pederàstia apareguts els últims dies

La Conferència Episcopal Tarraconense es reuneix a Tiana aquest dilluns i dimarts
Bisbes catalans | Tarraconense

Els bisbes catalans agrupats a la Conferència Episcopal Tarraconense tenen previst abordar aquesta setmana els casos d'abusos sexuals a menors per part de religiosos que s'han fet públics aquestes últimes setmanes. Segons han confirmat a l'ACN fonts eclesiàstiques, els bisbes de totes les diòcesis catalanes es reuniran aquest dilluns i dimarts a Tiana en una trobada de caràcter ordinari on acostumen a tractar temes d'actualitat que afectin l'església. D'aquesta manera, la previsió és que en aquesta reunió abordin els casos apareguts durant els últims dies, entre els quals hi ha el d'un monjo de Montserrat o mossèns de l'Arquebisbat de Tarragona o del Bisbat de Girona.Comentaris
Dejad que los niños se acerquen a mi
M'han dit que si. que aniran a dinar plegat al Bulli, beuran Don Perignon i beneiran la taula per tal que es faci cada setmana com a minim.
que diu que taparan que...?
fora,el fulano OMELLA D'AZNAR
radio cope odi odi odi. tancar la cope es una obligacio des democrates. o.ella,de l'odi marxa,a españa, la,tuya. omella pedrastes i genocidi dels catalans quin feixista vomitiu. Capellans catalans excomulgueu sl fulano omella,de aznar
Collons
Quina creu que portan, desde la inquisició passant per la "cruzada" civil espanyola i acabant amb la pederastia i forçant les monges misioneres.
Sanedrin
Encuentro a faltar nuna manifestacion como las que ofrecia nuestro estimado Rouco varela con el PP en MadridNuestro estimado ovispo de Barcelona Omella estoy seguro,que ya esta trabajando en ello.

envia el comentari