El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bars i restaurants en àrees de servei catalanes ja poden servir a camioners en ruta
  • CA

Amb la publicació de la pròrroga de les mesures per la Covid-19 a Catalunya al DOGC a partir d’aquest dissabte els bars i restaurants de les àrees de servei a les autopistes catalanes o altres vies ja poden oferir els seus serveis als camioners professionals en ruta. Es tracta d’una excepció en el marc de les limitacions que tenen imposades encara les activitats de restauració al país. Les normes, però, subratllen que els establiments han de seguir les mesues higièniques i de seguretat de forma escrupulosa.

A les àrees de servei d’autopistes i altres vies, les activitats de restauració es poden prestar exclusivament mitjançant serveis d’entrega en el mateix etabliment, amb l’excepció dels serveis de restauració per a transportistes professionals en ruta, especifica el text. Les mesures que s’hi apliquen són les del pla sectorial de restauració aprovat pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del Procicat.

Els restaurants dels hotels i altres establiments turístics, que poden romandre oberts queden exlcosos de la suspensió, sempe que sigui per a ús exclusius dels seus clients allotjats. També se’ls permet fer menjar per emportar amb recollida a l’establiment. També poden operar serveis de restauració integrats en cenres i serveis sanitaris, sociosanitaris i socials, incloen les activitats d’oci infantil i juvenil, els menjadors escolars i els serveis de menjador de caràcter social.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa