El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ayuso intervé la sanitat privada
  • CA

La Comunitat de Madrid que presideix Isabel Díaz Ayuso ha tornat a posar en marxa el “comandament únic sanitari” perquè tots els hospitals públics i privats de la regió funcionin com una xarxa única sota les ordres de la conselleria de Salut, informa elDiario.es. La conselleria pagarà per cada pacient que sigui tractat per coronavirus en un centre privat, derivat de la sanitat pública, 734 euros al dia per aquells que ingressin a planta i 2.084 per dia pels que ho facin a la UCI.

D’aquest manera, Ayuso vol fer front a la saturació dels hospitals públics de la comunitat.

La Generalitat de Catalunya també va intervenir la privada durant la primera onada. El Govern va ingressar 43.400 euros per cada pacient que hagués estat a la UCI i hagués rebut l’alta (un pacient coronavirus acostuma a estar ingressat una mitjana de dues setmanes), a més a més de 5.000 euros per cada pacient que no hagués passat per la UCI i hagués estat ingressat més de 72 hores o hagués mort i 2.500 per cada malalt que hagués estat al centre menys de tres dies.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: miquel puigpelat a gener 28, 2021 | 10:50
    miquel puigpelat gener 28, 2021 | 10:50
    Ara, tots els malalts de covid enlloc d'anar al Zendal aniran a la privada. És una manera de cobrar comissions. Estarem alerta!!!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa