Nou diumenge de cues quilomètriques a les autopistes

S'han tallat les sortides 46 i 47 de la C-32 a causa d'un incendi en una nau industrial de Castelldefels

Quart diumenge d’operació tornada amb cues quilomètriques a les autopistes catalanes després que s’aixequessin els peatges. A les acaballes d’aquest cap de setmana l’AP-7 té 10 quilòmetres de cues al Penedès, entre Banyeres i Vilafranca del Penedès. I a Sant Celoni i Llinars del Vallès hi ha trams de retenció de 5 quilòmetres, i 3 quilòmetres més de congestió al peatge de la Roca del Vallès, segons informa aquest mateix diumenge el Servei Català de Trànsit (SCT). Per altra banda, a la C-16 hi ha 11 quiòmetres de cua al Berguedà, entre Bagà i la Nou. També hi ha set quilòmetres de vehicles aturats de Cercs a Berga. És a la C-17 on s’acumulen sos quilòmetres de cua a Ripoll, direcció sud. Per altra banda, s’han tallat les sortides 46 i 47 de la C-32 a causa d’un incendi en una nau industrial de Castelldefels (Baix Llobregat).

Els Bombers treballen aquest diumenge en un incendi d’aquesta nau industrial d’un gran basar xinès al polígon de Castelldefels. L’avís del foc ha arribat poc abans de la una del migdia. Les flames s’han arribat a estendre fins a la botiga i, malauradament, afecten gran part de la construcció, que té dues plantes. Els Bombers lluiten contra l’incendi amb 18 dotacions, i treballen perquè les flames no afectin als locals que hi ha a tot el recinte industrial. De fet, un d’aquests locals del polígon és una ferreteria. No consta que dins la nau hi hagi ningú ni que hi hagi ferits.

És el quart cap de setmana que molts peatges de Catalunya estan oberts, i això ha provocat moltes retencions en aquests punts. Trànsit ha activat algun protocol, com prohibir la circulació de camions en les hores més crítiques, o habilitar carrils addicionals, però de moment les cues quilomètriques de vehicles segueixen repetint-se cada final de cap de setmana.

Comentaris

    Francesc 26/09/2021 8:50 pm
    Des de fa anys, mai ningu ha tingut interes en facilitar la mobilitat amb transport privat. Mes be al contrari, penalitzar-lo amb tot tipus de trabes confiant que la gent renuncies. Els fets hsn demostrat que aixi no es fan les coses. No fer res que no sigui prohibir ho fa qualsevol. Pero ni els experts demostren que ho son amb tanta inutilitat.
    Català 27/09/2021 8:09 am
    Hi ha urbanites que, si no poden fer cua a la carretera, per a ells no és festa. Tot son gustos........

Nou comentari